Agenţia Europeană a medicamentului nu a primit încă informaţii suficiente despre vaccinul rusesc Sputnik V destinat Covid-19 pentru a-l putea aproba, dar, dacă aprobarea va avea loc în curând, Germania îl va cumpăra, a declarat, luni, cancelarul Angela Merkel, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă se va întâmpla în curând, va fi firesc să cumpărăm doze Sputnik. Dar, dacă va dura luni de zile, atunci vom avea suficiente vaccinuri aici şi ne vom întreba cât de multe să comandăm”, a spus Merkel reporterilor.

Ea a adăugat că pe măsură ce vaccinurile vor fi mai multe, va fi posibil  ca în iunie să se renunţe la actualul sistem de prioritizare strictă a dozelor, astfel încât toată lumea din Germania sp poată, în principiu, să se programeze pentru vaccinare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.