Cancelarul german Angela Merkel se va întâlni cu premierul britanic Theresa May săptămâna viitoare în contextul celebrării sfârşitului celui de-Al Doilea Război Mondial, a informat un purtător de cuvânt al cancelariei germane, relatează Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Merkel va lua prânzul cu May pe 5 iunie. Membrii familiei regale din Marea Britanie vor participa şi ei alături de alţi şefi de stat la celebrări, inclusiv preşedintele american Donald Trump.
 
Purtătorul de cuvânt al cancelariei germane a declarat că liderii vor participa la o recepţie unde se vor întâlni cu veterani de război însă nu a confirmat planuri pentru întâlniri bilaterale.
 
Merkel îl va găzdui de asemenea şi pe Secretarul de Stat american Mike Pompeo la Berlin vineri după-amiaza. Mai devreme luna aceasta, Pompeo şi-a anulat o vizită în Germania în ultimul moment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.