Site-ul Casei Albe a publicat luni un mesaj de adio al Melaniei Trump adresat americanilor, în contextul în care soţia lui Donald Trump se pregăteşte să-şi încheie rolul de Primă Doamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest text, intitulat ”Drumul care ne aşteaptă”, soţia lui Donald Trump îşi evocă o singură dată soţul, însă revine apăsat asupra pătrunderii mulţimii în Capitoliu, miercuri, un eveniment pe care s-a abţinut să-l comenteze până acum.

”VIOLENŢA NU ESTE NICIODATĂ ACCEPTABILĂ”

”Naţiunea noastră este necesar să-şi panseze rănile în mod paşnic. Nu vreau să las să planeze vreo îndoială. Condamn absolut violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţa nu este niciodată acceptabilă”, subliniază ea.

”Implor oamenii să înceteze orice violenţă, să nu alimenteze niciodată prejudecăţile pe baza unei culori a pielii şi să nu se mai servească niciodată de o divergenţă de ideologie politică pentru a se justifica să agreseze sau să fie cruzi. Trebuie să ne ascultăm unii pe ceilalţi, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne uneşte şi să ne ridicăm deasupra a tot ceea ce ne împarte”.

”DEZAMĂGITĂ ŞI DESCURAJATĂ”

Mesajul său are, de asemenea, note personale.

CNN dezvăluia vineri că, în timp ce simpatizanţi ai lui Donald Trump ocupau Capitoliul, Melania Trump participa la o şedinţă de foto.

Potrivit CNN era vorba despre imortalizarea covoarelor de la Casa Albă, în vederea publicării unei cărţiilustrate.

Melania trump a ţinut să răspundă CNN.

”Sunt dezamăgită şi descurajată, după ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută”, afirmă ea.

”Consider că este ruşinos că s-au răspândit, în jurul acestor evenimente tragice, zvonuri murdare, atacuri personale gratuite şi acuzaţii false cu privire la mine, de către oameni care caută să le facă  interesante şi care au gânduri ascunse. Această perioadă trebuie să fie dedicată numai vindecării ţării noastre şi a cetăţenilor ei. Nu ar trebui folosită în obţinerea unui câştig personal”, denunţă ea.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.