Melania Trump îl apără pe prezidenţiabilul republican şi susţine că soţul ei a fost încurajat să facă o serie de comentarii extrem de vulgare şi obscene la adresa femeilor în aşa-numita ”discuţie de vestiar” cu prezentatorul Billy Bush de la ”Access Hollywood”. De asemenea, aceasta a catalogat toate acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva miliardarului republican ca ”minciuni”, în primul interviu acordat la zece zile după izbucnirea scandalului privind comportamentul de agresor sexual al lui Donald Trump, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îl cred pe soţul meu. Îl cred me soţul meu. Toată scena a fost orchestrată de către opoziţie. Până în ultimul detaliu... însă s-au uitat vreodată în trecutul acestor femei? Ele nu au nicio dovadă”, a declarat soţia prezidenţiabilului republican în legătură cu femeile care au mărturisit în ultima săptămână că au fost agresate sexual, pipăite în public fără voia lor şi sărutate forţat de către Donald Trump.

De asemenea, soţia miliardarului republican a susţinut vehement în cadrul interviului că nu l-au auzit niciodată pe acesta folosind un limbaj obscen şi vulgar, precum cel pe care-l utilizează în înregistrarea de la ”Access Hollywood”.

”Nu. Nu. Tocmai de asta am fost şi surprinsă, pentru că m-am gândit că nu cunosc absolut nicio persoană care să vorbească în acest mod şi nu cred că el ar spune asemenea lucruri în privat. Am auzit mult lucruri - discuţii între băieţi. Băieţii vorbesc într-un anumit mod atunci când se maturizează. «Uită-te la asta şi uită-te la cealaltă». Vorbesc despre fete. Dar sigur că am fost surprinsă (n.r. de publicarea înregistrării)”, a precizat Melania Trump.

Aceasta a atacat în mod direct mărturisirea jurnalistei Natasha Stoynoff de la People Magazine cu privire la modul în care miliardarul republican i-a făcut mai multe avansuri sexuale nesolicitate în timp ce documenta un articol legat de aniversarea de un an a căsătoriei dintre Donald şi Melania Trump. Mai mult, republicanul i-a propus jurnalistei să întreţină relaţii sexuale, chiar atunci când soţia sa însărcinată era la etajul locuinţei din Trump Tower.

Însă, avocaţii soţiei miliardarului au ameninţat că o vor da în judecată pe jurnalistă, dar nu pentru acuzaţiile de agresiune sexuală. Avocaţii Melaniei Trump au dezminţit că a existat o întâlnire ulterioară cu jurnalista Natasha Stoynoff, în care aceasta din urmă i-a mărturisit soţiei miliardarului republican despre avansurile sexuale.

”Chiar şi povestea care a apărut în People Magazine... Autoarea a susţinut că soţul meu a dus-o într-o cameră şi a început să o sărute. În acelaşi material a scris şi despre mine - a susţinut că s-a întâlnit cu mine pe 5th Avenue, iar eu i-am spus «Natasha, cum de nu ai mai trecut pe la noi?» Însă nu am fost niciodată prietenă cu aceasta, nu aş putea să o recunosc pe stradă”.

În urmă cu aproape două săptămâni, o înregistrare video a fost publicată de presa americană, în care prezidenţiabilul republican foloseşte un limbaj extrem de vulgar şi obscen la adresa femeilor şi sugerează o agresiune sexuală. Însă, Donald Trump s-a apărat vehement, susţinând că este doar o ”discuţie de vestiar între băieţi”.

De asemenea, de la publicarea înregistrării, mai multe femeie au mărturisit public că au fost agresate sexual, pipăite şi sărutate forţat de către Donald Trump. Incidentele de agresiune sexuală au avut loc pe o perioadă de peste trei decenii, inclusiv în timpul mariajului cu Melania Trump.

Aceasta a susţinut că soţul ei a fost încurajat de prezentatorul emisiunii să folosească un limbaj vulgar şi obscen în înregistrarea, care datează din 2005. 

”I-am spus soţului meu că un asemenea limbaj este nepotrivit. Nu este deloc acceptabil. Şi am fost surprinsă, pentru că nu este acesta bărbatul pe care-l cunosc. Aşa cum puteţi să vedeţi şi în înregistrare, camerele nu erau pornite - e vorba doar de un microfon”, a precizat femeia.

Melania Trump a declarat că soţul ei era implicat în discuţii ”tipice băieţilor şi a fost încurajat de prezentator să spună cuvinte obscene”.

Mai mult, aceasta a declarat că este de acord cu declaraţiile făcute într-un discurs pasionant al primei doamne. Michelle Obama a susţinut săptămâna trecută că sărutarea sau pipăirea unor femei fără acordul acestora reprezintă nişte agresiuni sexuale.

”Fiecare agresiune sexuală ar trebui să ajungă într-o instanţă. Iar acuzarea unui bărbat sau a unei femei de asemenea fapte, în lipsa dovezilor, este un comportament dăunător şi nedrept”.

Melania Trump a precizat că soţul ei respectă femeile şi este capabil să se apere singur împotriva acuzaţiilor de agresiune sexuală. Aceasta a declarat că i-a spus în glumă prezidenţialului republican că se comportă ca un băiat, care nu s-a maturizat niciodată.

”Uneori îi spun că am doi băieţi acasă - îl am pe fiul meu şi îl am pe soţul meu. Dar ştiu cum unii bărbaţi vorbesc şi tocmai asta am văzut”.

De asemenea, aceasta a precizat că prezidenţiabilul republican şi-a cerut scuze în urmă cu mai mulţi ani pentru declaraţiile făcute în înregistrarea de la ”Access Hollywood”.

”I-am acceptat scuzele. Sper că americanii să le accepte şi ei. S-a întâmplat acum mulţi ani. Nu mai este bărbatul de atunci”, a declarat soţia lui Donald Trump.

Melania şi-a descris soţul ca fiind ”real” şi ”brut”.

”Este extrem de greu pentru el să candideze pentru preşedinţie, pentru că a făcut multe lucruri în viaţa sa. A fost pe multe înregistrări şi în multe emisiuni. Cu toţii ştim asta - anumite înregistrări vor deveni publice, iar oamenii vor să îl acuze. Însă soţul meu este real. Este un om brut. Spune lucrurilor pe nume. Este blând şi este un gentleman. Susţine orice persoană din jurul său. Susţine mai ales femeile. Le încurajează să ajungă la cel mai înalt nivel, să-şi îndeplinească toate visele”.

De asemenea, soţia prezidenţiabilului a declarat că comentariile obscene de pe înregistrare nu pot fi catalogate drept o agresiune sexuală.

”Nu, aceasta nu este o agresiune sexuală. Nu a recunoscut în niciun moment că ar fi făcut aşa ceva”.

Melania Trump a precizat că are încredere în soţul ei, tocmai pentru că a fost în prezenţa lui, atunci când femeile au flirtat fără pic de ruşine cu acesta.

În finalul interviului, soţia miliardarului republican a susţinut că este o femeie extrem de puternică, iar oamenii nu ar trebui să-i arate milă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.