Primele 15 restaurante ale fostului lanţ de restaurante fast-food McDonald’s Corporation se redeschid duminică la Moscova, cu un nou patron şi un nou nume, ”Vkusno & tochka”, care înseamnă ”Delicios şi punct”, a anunţat compania, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alte 50 de restaurante vor fi deschise luni, a mai precizat Vkusno & tochka.

Ziua de duminică reprezintă o zi importantă pentru ruşii care îndrăgesc mâncarea de tip fast-food, deoarece restaurantele conduse anterior de compania americană se redeschid sub un nou nume marcă şi cu burgeri redenumiţi, la mai bine de trei decenii după ce McDonald's a deschis primul restaurant la Moscova.

Relansarea are loc de Ziua Rusiei, o sărbătoare naţională care celebrează independenţa ţării, în aceeaşi locaţie emblematică din Piaţa Puşkin din Moscova, unde McDonald’s a fost deschis pentru prima dată în ianuarie 1990.

McDonald's a anunţat luna trecută că îşi vinde restaurantele din Rusia unuia dintre licenţiaţii locali, Alexander Govor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.