Aproximativ 6.500 de persoane au participat, duminică după-amiază, la un carnaval în centrul oraşului Marsilia, la care nu au respectat regulile de distanţare socială şi de purtare a măştii, relatează Le Point.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miile de oameni costumaţi au defilat în ritmurile muzicii, dansând şi fără să poarte măşti, în apropiere de Canebiere. Carnavalul a fost neautorizat şi s-a ţinut fără respectarea regulilor din pandemie, au precizat autorităţile locale.

“Sunt aproximativ 6.500 de persoane. Este un eveniment lipsit de orice responsabilitate, pentru că nu sunt respectate regulile din pandemie. Facem controale pentru a-i amenda pe cei care nu poartă mască”, a anunţat poliţia.

“Este incredibil! Mi s-a spus că la Marsilia nu trebuie ratat carnavalul din La Plaine. Tinerii s-au săturat de izolare. Nu sunt aici oameni în vârstă fragili, sunt doar tineri”, a afirmat unul dintre participanţi, Romain, în vârstă de 26 de ani.

Anul trecut, carnavalul din Marsilia a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.