Preşedinta Frontului Naţional, Marine Le Pen, a promis duminică noaptea că-i va elibera pe francezi de elitele arogante, în primul, discurs după ce exit-poll-urile au anunţat promovarea candidatei de extremă-dreapta în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, în care se va lupta pentru palatul Elysee cu Emmanuel Macron, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, prezidenţiabila populistă a declarat că supravieţuirea ţării este în joc în al doilea tur al prezidenţialelor din Franţa.

”Marea problemă în aceste alegeri este globalizarea alarmantă, care ameninţă întreaga civilizaţie”, a declarat Le Pen în faţa susţinătorilor din localitatea Henin-Beaumont.

Marine Le Pen le-a mulţumit alegătorilor patrioţi pentru rezultatul istoric, aceasta urmând paşii tatălui ei, care a reuşit în 2002 să ajungă în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, doar pentru a suferi o înfrângere zdrobitoare în faţa conservatorului Jacques Chirac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.