Autorităţile britanice au anunţat redeschiderea staţiei de metrou londoneze Golders Green, situată în inima comunităţii evreieşti din capitală, după ce o maşină abandonată a declanşat o alertă de securitate la primele ore ale dimineţii. Accesul publicului a fost restricţionat pentru mai multe ore, în timp ce autorităţile au îndepărtat autovehiculul suspect, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul de la Golders Green nu este unul suspect, iar străzile sunt redeschise în acest moment”, a anunţat poliţia locală.

Anterior, un reprezentant al reţelei de transport a precizat că staţia de metrou a fost închisă ca urmare a unei alerte de securitate. Golders Green se află în inima comunităţii evreieşti londoneze.

Alerta a fost ridicată la ora locală 8.00 (10.00 ora României). Poliţiştii au încercat să-l găsească pe proprietarul autovehiculului şi au verificat orice obiect suspicios ca o măsură de precauţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.