Britanicii protestează luni seara în faţa palatului Westminster, precum şi în mai multe oraşe din Regatul Unit, împotriva organizării unei vizite de stat pentru preşedintele Donald Trump. Între timp, parlamentarii dezbat în Camera Comunelor o petiţie semnată de peste 1,8 milioane de oameni cu privire la interzicerea vizitei lui Trump în Marea Britanie, transmite The Mirror.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste proteste sunt organizate prin ”Coaliţia Opriţi-l pe Trump”.

Camera Comunelor va dezbate timp de trei ore petiţia cu privire la amânarea vizitei preşedintelui american, care ar putea să aibă loc în această vară.

Protestatarii au anunţat că se vor aduna între orele 17.00-20.00 (19.00-22.00 ora României) în faţa palatului Westminster din Londra.

Concluziile dezbaterii nu sunt obligatorii din punct de vedere legal, însă protestatarii doresc să trimită un mesaj clar preşedintelui Statelor Unite cu privire la interdicţia de călătorie impusă împotriva cetăţenilor din şapte ţări musulmane, printre care se numără Iran, Irak, Libia, Siria, Somalia, Sudan şi Yemen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.