Marea Britanie încă poate organiza un al doilea referendum privind Brexitul, susţine Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru Afaceri Externe, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Uşa rămâne deschisă, dar depinde de ei ce aleg”, a afirmat Loiseau pentru televiziunea franceză CNews.

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair este printre cei care cer un al doilea referendum după ce acordul premierului Theresa May a fost întâmpinat cu ostilitate în Parlament şi cel mai probabil nu va fi aprobat. May a exclus posibilitatea organizării unui al doilea referendum.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Franţa ia măsuri, de asemenea, pentru a minimiza potenţialul impact al ieşirii Marii Britanii din UE fără un acord, a informat Loiseau. În octombrie, ministrul Bugetului din Franţa, Gerald Darmanin, a informat că Parisul angajează încă 700 de ofiţeri vamali şi creează noi facilităţi pentru controlul graniţelor în cazul în care va avea loc un Brexit fără acord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.