Zborurile de pe aeroportul din Birmingham au fost anulat, în timp ce mai multe drumuri au fost închise, iar unele localităţi au rămas fără electricitate, în urma ninsorilor puternice care afectează marea Britanie, informează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipele noastre muncesc din greu pentru a rezolva situaţia cât mai repede posibil", a anunţat conducerea aeroportului.

Ninsorile au afectat mai multe zone, inclusiv în Ţara Galilor şi Scoţia.

Nivelul stratului de zăpadă ar putea ajunge la 20 centimetri, a anunţat serviciul de meteorologie, iar compania feroviară a anunţat că circulaţia trenurilor ar putea fi întârziată cu până la 10 minute.

Serviciul de meteorologie a mai anunţat că este posibil ca mai multe localităţi să fie izolate din cauza drumurilor impracticabile, iar multe dintre acestea nu beneficiază de electricitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.