Autorităţile britanice au anunţat vineri după-amiază că aproximativ 360 de kilograme de cocaină au eşuat pe două plaje din Norfolk. Potrivit primelor informaţii, un localnic a descoperit mai multe bagaje şi bidoane pline de cocaină pe plaja Hopton din apropiere de localitatea Great Yarmouth. Valoarea capturii se ridică la peste 50 de milioane de lire sterline, transmite Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, alte pachete pline de cocaină au fost găsite pe o plajă din apropierea localităţii Caister-on-Sea.

”Colaborăm acum cu poliţia vamală, cu paza de coastă şi cu poliţia din Norfolk pentru a stabili cum au ajuns aceste bagaje aici. Totuşi, este puţin probabil că asta era destinaţia lor intenţionată”, a declarat un reprezentant al echipei de investigaţii de la Agenţia Naţională pentru Criminalitate.

Detectivii cred că toate bagajele au fost recupetate, însă mai mulţi poliţişti au fost desfăşuraţi pe coasta din Norfolk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.