Preşedintele Camerei Comunelor, David Lidington, susţine că adoptarea cu succes a legislaţiei privind declanşarea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană transmite un mesaj puternic membrilor Camerei Lorzilor, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Faptul că proiectul legislativ de ieşire a ajuns în Camera Lorzilor fără nicio modificare şi cu o majoritate de peste 300 de voturi din Camera Comunelor... zic că este un mesaj destul de puternic pentru lorzi”, a declarat Lidington.

Politicienii pro-europeni speră că în a doua cameră legislativă ar putea să existe mai multă opoziţie din partea reprezentanţilor nealeşi şi, prin urmare, mai puţin îngrijoraţi de sfidarea deciziei luată de popor.

Theresa May este însă mai aproape de declanşarea procedurii de ieşire până la finele lunii martie dacă ce proiectul a trecut cu un vot răsunător de Camera Comunelor şi a trimis un mesaj puternic la Bruxelles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.