Mai mulţi agenţi de poliţie au fost împuşcaţi în Charlotte, Carolina de Nord, iar un suspect a fost găsit mort într-o locuinţă din care s-a tras în momentul în care forţele de ordine desfăşurau o anchetă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CBS News, care citează surse neidentificate din cadrul forţelor de ordine, afirmă că trei agenţi au fost ucişi şi şase în total au fost împuşcaţi.

Poliţia a spus doar că "mai mulţi" agenţi au fost împuşcaţi, dar nu a confirmat încă dacă există morţi.

Departamentul de poliţie din Charlotte-Mecklenburg a precizat că împuşcăturile au început în nord-estul oraşului Charlotte, în timp ce agenţii unui grup operativ al şerifului federal, format din ofiţeri de la mai multe agenţii, desfăşurau o anchetă.

"Mai mulţi agenţi de poliţie au fost atinşi de focuri de armă şi sunt transportaţi la spital", a precizat departamentul de poliţie pe reţelele sociale.

Ulterior, poliţia a precizat că o echipă SWAT a verificat reşedinţa în care a avut loc incidentul, iar "zona este sigură".

Potrivit CBS, forţele de ordine încercau să pună în îndeplinire un mandat în estul oraşului Charlotte, când a început schimbul de focuri.

Un martor ocular a declarat pentru o televiziune locală că lucra acasă când a auzit agenţii cerându-i cuiva dintr-o casă vecină să iasă afară. "După aceea, a fost doar haos", a declarat martorul. "Se auzeau împuşcături în stânga şi în dreapta. SWAT şi şerifii americani au instalat lunetişti în dormitoarele noastre. A fost un ofiţer care a fost dus de braţe prin casa noastră. Nu ştiu dacă a fost împuşcat sau dacă s-a rănit. A fost o adevărată nebunie. Tirurile au durat aproape 30 de minute", a relatat martorul.

Un videoclip postat pe reţelele sociale părea să arate peste o duzină de maşini de poliţie şi doi agenţi alergând la locul faptei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.