Reprezentanţii NHS au anunţat marţi după-amiază că 50 de persoane sunt în continuare spitalizate, iar alte 17 rămân în ”îngrijire critică” ca urmare a rănilor suferite în atentatul terorist de la Manchester, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 116 au primit îngrijiri medicale după ce un atacator sinucigaş s-a detonat în urmă cu mai bine săptămână în mijlocul mulţimii care pleca de la un concert al cântăreţei americane Ariana Grande de la Manchester Arena.

Autorităţile sanitare au precizat că ”îngrijire critică” nu înseamnă neapărat că pacienţii sunt într-o stare critică, deşi medicii au precizat că unii pacienţi au suferit traume extrem de grave la nivelul organelor şi membrelor în urma atentatului terorist comis de Salman Abedi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.