O fetiţă în vârstă de 7 ani este în stare critică şi alte cinci persoane au fost rănite, după un atac cu armă petrecut, sâmbătă, la o biserică catolică din Londra, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele, care au venit să asiste la slujbă de pomenire pentru o mamă şi fiica ei care au murit în noiembrie, au fugit ţipând din această biserică catolică din capitală când au răsunat împuşcăturile.

„Conform investigaţiilor iniţiale, împuşcăturile au fost trase dintr-un vehicul în mişcare, care apoi a plecat de la faţa locului”, a spus Poliţia Metropolitană din Londra într-un comunicat de presă, care a făcut apel la martori.

„Am auzit acest bubuitură puternic şi am crezut că nu este normal, iar în minutul următor toată lumea ţipa”, a declarat un vecin agenţiei de presă PA.e

Pe lângă fetiţa de şapte ani, o altă fetiţă de 12 ani şi patru femei au fost rănite în urma împuşcăturii din apropierea staţiei aglomerate din Euston.

Cealaltă fată a fost externată de la spital după ce a fost tratată pentru răni uşoare la picioare. Alte patru femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, ale căror vieţi nu sunt în pericol, rămân în spital, a spus poliţia.

Un martor a declarat pentru site-ul de ştiri MyLondon că împuşcăturile au fost trase în timp ce cei care au asistat la lslujbă urmăreau eliberarea porumbeilor.

Preotul Jeremy Troo,a declarat agenţiei de presă PA că a fost o slujbă în cinstea Sarei Sanchez, în vârstă de 20 de ani, şi a mamei sale, Fresia Calderon, 50 de ani, care au murit la o lună distanţă, în noiembrie, prima de leucemie şi a doua de tromboză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.