Preşedintele american Donald Trump l-a atacat din nou pe primarul Londrei Sadiq Khan, pe care l-a îndemnat să plece din post cât mai rapid, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Londra are nevoie de un nou primar cât mai repede posibil”, a lansat Trump sâmbătă pe Twitter, repostând un mesaj al lui Katie Hopkins despre infracţionalitate în capitala britanică.

”Khan este un dezastru, iar asta nu va face decât să se înrăutăţească!”, subliniază locatarul Casei Albe.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

O editorialistă şi o obişnuită a unor polemici virulente, Katie Hopkins a provocat o polemică în 2015, catalogându-i pe migranţi drept ”gândaci” în tabloidul The Sun.

Atacurile miliardarului republican la adresa primarului laburist musulman al Londrei sunt recurente.

Ultimul atac de acest fel a avut loc la începutul lui iunie, cu câteva minute înainte să aterizeze în Regatul Unit, într-o vizită de stat de trei zile.

Trump l-a catalogat atunci pe Khan drept un ”ratat total”.

Sadiq Khan, primul primar musulman al Londrei, aprecia cu o zi mai înainte că ţara sa greşeşte ”deruşându-o covorul roşu” lui Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.