Secretarul american al Apărării Lloyd Austin, spitalizat la periferia Washingtonului de duminică, cu o problemă la vezică,, se reface în urma unei proceduri sub anestezie generală şi urma să-şi reia funcţia marţi, anunţă Pentagonul, citând medici, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preconizăm o restabilire reuşită”, au anunţat luni medicii, precizând că ”nu se şteaptă la o spitalizare prelungită” a şefului Pentagonului, internat duminică la terapie intensivă din cauza unei  probleme cu vezica.

Starea sănătăţii lui Lloyd Austin este analizată cu lupa, în urma mai multor spitalizări recente ţinute secrete, din cauza unui cancer la prostată.

De această dată, Casa Albă şi Congresul au fost informate cu privire la sănătatea acestuia, înainte de spitalizare, a anunţat un purtător de cuvânt al Pentagonului, Pat Ryder.

Secretara adjunctă a Apărării Kathleen Hicks deţine de duminică funcţi ade şefă a Pentagonului.

Pat Ryder nu era însă în măsură să spună dacă Lloyd Austin îşi reia funcţia ”de la spital sau de acasă”.

El a anunţat că o vizită a lui Lloyd Austin la Bruxelles, prevăzută săptămâna aceasta, a fost anulată.

Potrivit medicilor şefului Pentagonului, problema cu vezica nu ar urma să-i influenţeze prognosticul ”excelent” al tratamentului cancerului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.