Liz Truss a ajuns, marţi seară, la reşedinţa premierilor din Downing Street, unde a ţinut un scurt discurs în care a afirmat că este încrezătoare că Marea Britanie va străluci din nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţara noastră a fost construită de oameni care fac lucrurile. Sun încrezătoare că împreună putem scăpa de furtună, ne putem reconstrui economia şi putem deveni Marea Britanie modernă, strălucitoare, care ştiu că putem fi”, a spus Truss.

"Am un plan îndrăzneţ de a creşte economia prin reduceri de taxe şi prin reforme. Voi reduce taxele pentru a recompensa munca grea şi pentru a stimula creşterea şi investiţiile conduse de afaceri. Voi impulsiona reforma în misiunea mea de a face Regatul Unit să funcţioneze, să construiască şi să crească. Vom face toate eforturile pentru a ne asigura că oamenii nu se confruntă cu facturi la energie inaccesibile. Şi ne vom asigura, de asemenea, că vom construi spitale, şcoli şi drumuri. În al doilea rând, mă voi ocupa de criza energetică cauzată de războiul lui Putin. Voi lua măsuri în această săptămână pentru a face faţă facturilor la energie şi pentru a ne asigura viitoarea aprovizionare cu energie. În al treilea rând, mă voi asigura că oamenii pot obţine programări la medic şi serviciile NHS de care au nevoie. Vom pune serviciul nostru de sănătate pe o bază fermă", a mai spus ea.

După plecarea de la Downing Street, unde s-a aflat alături de soţul ei, Hugh O’Leary, Truss a mers la Parlament, unde îşi va anunţa noii colaboratori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.