Membrii familiei regale au transmis pe Twitter urările de ziua lor lui Lilibet - fiica ducelui şi ducesei de Sussex - care sâmbătă a împlinit un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Urările au venit de la Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, precum şi de la mătuşa şi unchiul ei, Ducele şi Ducesa de Cambridge.

Regina şi-a cunoscut strănepoata pentru prima dată săptămâna aceasta, când Harry şi Meghan s-au întors la Londra pentru sărbătorile jubileului împreună cu fiica şi fiul lor Archie.

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, care s-a născut în California, a fost numită în onoarea Reginei, căreia i se spune "Lilibet” încă de când era mică. Numele de mijloc al fetiţei, Diana, a fost ales în memoria bunicii sale.

Părinţii ei şi-au făcut prima apariţie publică împreună în Marea Britanie din 2020 vineri, când au participat la o slujbă la Catedrala St Paul pentru a-i mulţumi Reginei.



Cuplul a renunţat la calitatea de membri ai familiei regale la începutul anului 2020 şi s-a mutat în SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.