O susţinătoare aprigă a lui Joe Biden în timpul campaniei, cântăreaţa Lady Gaga urmează să interpreteze imnul naţional - Star Spangled Banner - la ceremomnia învestirii democratului, la Washington, la 20 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea este o obişnuită a unor evenimente importante, după ce a interpretat imnul american la Super Bowl în 2016, cel mai privit eveniment din lume.

Jennifer Lopez urmează să cânte, de asemenea, în cadrul ceremoniei învestirii.

În 2009, Aretha Franklin a cântat la prima ceremonie de învestire a lui Barack Obama. Au cântat atunci şi Bruce Springsteen, U2, Shakira şi Stevie Wonder.

Patru ani mai târziu, preşedintele reales a ascultat-o pe Beyonce interpretând imnul naţional.

În 2017, Donald Trump a fost nevoit să se mulţumească cu artişti mai puţini celebri, din cauza faptului că avea prea puţină priză în lumea spectacolului.

Showbusiness-ul s-a mobilizat puternic în campania lui Joe Biden - de la Eminem la Taylor Swift şi la Beyonce, care şi-au multiplicat concertele, mesajele şi videoclipurile pe reţele de socializare.

Toate marile posturi americane urmează să  difuzeze, în seara învestirii, o emisiune animată de către Tom Hanks, cuinvitaţi din lumea muzicii precum Justin Timberlake şi Jon Bon Jovi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.