Reprezentanţii Kremlinului nu sunt ”dezamăgiţi” de modul în care s-au dezvoltat relaţiile bilaterale dintre Washington şi Moscova după învestirea preşedintelui Donald Trump la Casa Albă. De asemenea, evaluarea relaţiilor dintre cele două ţări se va poate face doar după întâlnirea mult aşteptată dintre Trump şi Putin, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am purtat până acum doar ochelari roz, nu am avut niciodată iluzii, aşa că nu există niciun motiv pentru care să fim dezamăgiţi”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dimitri Peskov.

Peskov a subliniat că nu a existat până în acest moment un contact substanţial între liderii celor două ţări, care să permită evaluarea relaţiilor viitoare dintre Moscova şi Washington.

”Probabil doar după ce vor discuta va fi clar unde există în continuare diferenţe considerabile de perspectivă şi unde putem să descoperim anumite zone de cooperare”, a precizat purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Serghei Lavrov şi Rex Tillerson au discutat petru prima dată, în urmă cu doar o zi, la summitul G20 din Bonn. Însă, cei doi diplomaţi nu au reuşit să stabilească detaliile pentru o eventuală întâlnire dintre Trump şi Putin.

Preşedintele Donald Trump s-a arătat încă din campanie deschis cu privire la îmbunătăţirea considerabilă a relaţiilor bilaterale dintre Rusia şi Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.