Liderul nord-coreean Kim Jong-un a numit vizita sa în Rusia drept „o mare bucurie”, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Declaraţiile lui Kim au fost făcute pe măsură ce delegaţiile nord-coreene şi ruse se pregăteau să se întâlnească în spatele uşilor închise.

Kim a afirmat: „Aş dori să îmi ofer gratitudinea sinceră pentru domnul preşedinte care şi-a făcut timp şi a călătorit mii de kilometri din capitala Moscova până aici pentru a avea o conversaţie grozavă”.

„Vizităm Rusia pentru a ne întâlni cu preşedintele Putin şi pentru a face schimb de opinii. Pentru a ne arăta viziunile privind peninsula coreeană şi despre peisajul politic din regiune care se află sub atenţia lumii”, a declarat liderul nord-coreean.

De asemenea, dorim să lucrăm la stabilizarea peisajului politic şi să ne oferim opiniile cu privire la gestionarea peisajului politic în viitor. Un alt scop a fost acela de a schimba opinii privind creşterea şi dezvoltarea relaţiei tradiţionale dintre ţările noastre pentru ca ea să devină una mai solidă şi constructivă conform cererilor noului secol”, a adăugat Kim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.