Republicanul John McCain a promis că se va întoarce în curând pe băncile Capitoliului din Washington şi le-a cerut senatorilor cu care se ciodăneşte să se pregătească pentru revenirea sa în Congres. Aceste comentarii vin după ce reprezentanţii senatorului au anunţat că acesta are un glioblaston, o tumoare malignă pe creier, care este extrem de agresivă şi are un prognostic rezervat pentru pacienţii de peste 55 de ani, transmite ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apreciez profund sprijinul pe care l-am primit - din păcate pentru partenerii mei de ciondăneală din Congres, mă voi întoarce în curând. Aşa că aşteptaţi-mă!”, a scris senatorul republican într-un mesaj postat pe Twitter.

McCain, cunoscut drept un veteran al războiului din Vietnam şi contracandidat al lui Barack Obama în alegerile prezidenţiale din 2008, a fost diagnosticat cu glioblastom - o tumoare malignă pe creier, care se remarcă prin agresivitate şi prin prognosticul rezervat pentru pacienţii de peste 55 de ani. Senatorul republican a primit diagnosticul după ce a fost operat pentru îndepărtarea unui cheag de sânge pe creier la renumita clinică Mayo din Phoenix, Arizona.

”Testarea ţesuturilor a arătat că o tumoare primară cunoscută drept glioblastom este asociată cu acest cheag de sânge”, au declarat reprezentanţii senatorului din Arizona.

Acum, senatorul ia în considerare opţiunile de tratament, care ar putea să reprezinte o combinaţie de chimioterapie şi radioterapie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.