Preşedintele american Joe Biden spune că tornadele din SUA reprezintă o "tragedie de neimaginat", după ce cel puţin 50 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost informat de tornadele devastatoare din ţară. Să pierzi pe cineva drag într-o astfel de furtună este o tragedie de neimaginat. Vom colabora cu guvernatorii pentru a ne asigura că avem tot ce ne trebuie pentru căutarea supravieţuitorilor şi pentru limitarea pagubelor", a scris Joe Biden pe Twitter.

Cel puţin 50 de persoane au murit după ce câteva tornade au devastat statul american Kentucky, noaptea trecută, a anunţat guvernatorul Andy Beshear, potrivit CNN.

Statul a fost lovit de patru tornade, conform datelor preliminare. Una dintre ele a devastat statul pe o distaanţă de peste 200 de mile.

În total, în cinci state s-au semnalat cel puţin 24 de tornade: în Arkansas, Illinois, Kentucky, Missouri şi Tennesee. S-au semnalat victime şi în Arkansas şi Illinois.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.