Preşedintele american Joe Biden va efectua o vizită în Polonia, vineri, Polonia, după ce va participa la summit-ul NATO de la Bruxelles, care va avea loc cu o zi înainte, a anunţat Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Săptămâna aceasta, preşedintele Joseph R. Biden, Jr. va călători în Polonia după întâlnirile sale de la Bruxelles, Belgia, cu aliaţii noştri NATO, liderii G7 şi liderii Uniunii Europene pentru a discuta eforturile internaţionale de a sprijini Ucraina şi de a impune Rusiei costuri severe şi fără precedent pentru invazia acesteia. Vineri, 25 martie, preşedintele Biden se va deplasa la Varşovia, Polonia, unde va avea o întâlnire bilaterală cu preşedintele Andrzej Duda. Preşedintele va discuta despre modul în care Statele Unite, alături de aliaţii şi partenerii noştri, reacţionează la criza umanitară şi a drepturilor omului pe care a creat-o războiul nejustificat şi neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei", a anunţat Casa Albă.

Duminică, Jen Psaki, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că preşedintele american Joe Biden un are planuri să viziteze Ucraina săptămâna viitoare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.