Liderul laburist a câştigat vineri dimineaţă cu peste 40.000 de voturi un al nouălea mandat de parlamentar în circumscripţia londoneză Islington North. În ultimele alegeri generale, acesta a reuşit să câştige circumscripţia tradiţional laburistă cu 29.659 de voturi, noile rezultate sugerând popularitatea în creştere a lui Corbyn, transmite Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aceste alegeri au fost convocate de către premier pentru a dobândi o majoritate mai mare, prin care să-şi afirme autoritatea. Această campanie electorală s-a desfăşurat în ultimele şase săptămâni, iar eu am călătorit prin întreaga ţară şi politicile s-au schimbat”, a declarat Corbyn în discursul de acceptare a victoriei din Islington North.

De asemenea, acesta a menţionat că votanţii s-au săturat de tăierea cheltuielilor bugetare şi de subfinanţarea şcolilor şi spitalelor din Marea Britanie.

”Sunt mândru de rezulatele care vin în această seară din întreaga ţară - sunt voturi ale speranţei în viitor şi reprezintă o respingere a austerităţii”, a declarat liderul laburiştilor la Londra.

Acesta a ţinut să le mulţumească voluntarilor care au numărat voturi întreaga noapte, precum şi poliţiştilor care au asigurat securitatea pe străzile londoneze după atentatul de pe London Bridge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.