Delia Zărnescu, românca de 58 de ani ucisă la 5 ianuarie, a fost înmormântată, sâmbătă, în localitatea Naro, unde a fost decretat duminică doliu local. Trupul neînsufleţit al celeilalte românce ucise, Maria Rus, va fi adus luni în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La slujba de la biserica Sant'Erasmo, în Piazza Cesare Battisti,  au fost prezenţi membrii familiei femeii şi rudele Mariei Rus, cealaltă victimă a masacrului de la Naro din 5 ianuarie, fiica sa Marcela, soţul şi nepoţii, precum şi primarul Maria Grazia Brandara şi reprezentanţi ai carabinierilor.

Luni, va fi celebrată o slujbă pentru Maria Rus, în vârstă de 55 de ani, care era de religie ortodoxă. Apoi trupul neînsufleţit va fi dus în România, pentru a fi înmormântat alături de fetiţa pe care Maria o pierduse la naştere.

Marcela Rus, fiica Mariei Rus, şi alte câteva femei din comunitatea românească din Canicattì au purtat tricouri cu chipurile Deliei şi Mariei pe care scria "Stop violenţei împotriva femeilor".

Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, şi Maria Rus, în vârstă de 54 de ani, au fost ucise cu brutalitate la 5 ianuarie, iar principalul suspect în acest caz, Omar Edgar Nedelkov, este arestat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.