Autorităţile italiene au arestat sâmbătă două femei şi un bărbat de origine marocană, după ce o italiancă a simulat o sarcină şi a cumpărat cu 20.000 de euro copilul nou-născut al unei românce. De asemenea, femeia a ales să înapoieze trei zile mai târziu bebeluşul, întrucât acesta era metis, transmite televiziunea franceză BFMTV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivi primelor informaţii, poliţiştii italieni au decis să facă verificări după ce femeile au întrebat o funcţionară cum să înregistreze un bebeluş născut în localitatea Latina, situată în apropiere de metropola Roma.

Însă, cele două femei nu s-au prezentat la programare şi funcţionara a decis să contacteze autorităţile din Italia.

Atunci când autorităţile au început să pună întrebări, italianca a recunoscut imediat că a cumpărat copilul nou-născut al unei românce după ce a pierdut două sarcini, iar partenerul ei de viaţă a ajuns în spatele gratiilor.

De asemenea, italianca a purtat proteze din latex pentru a simula o sarcină în faţa rudelor şi prietenilor, dar a decis să renunţe la copil după ce a descoperit că e metis, susţinând că nu ştia cum să explice familiei culoarea bebeluşului.

În schimb, mama biologică a spus că nu vrea să păstreze copilul, întrucât provine dintr-o scurtă relaţie cu un imigrant din Mali.

Bebeluşul a fost lăsat de femei unor măicuţe, dar ar putea să ajungă în grija tatălui biologic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.