Cel puţin 600 de israelieni au fost ucişi, dintre care 44 de soldaţi, şi peste 2.000 au fost răniţi, potrivit presei israeliene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 313 palestinieni au fost ucişi, inclusiv 20 de copii, şi peste 2.000 au fost răniţi în urma loviturilor aeriene din Gaza începând de sâmbătă, a anunţat Autoritatea Palestiniană. De asemenea, şapte persoane au fost ucise de focurile armatei israeliene în Cisiordania.

Bilanţul morţilor în urma asaltului masiv lansat de Hamas asupra comunităţilor israeliene de lângă Gaza şi a miilor de rachete lansate asupra Israelului este de 600, estimează oficialii.

Ministerul Sănătăţii confirmă, de asemenea, că numărul răniţilor din spitale a ajuns la 2.048, dintre care 20 în stare critică şi 330 de răniţi grav.

Armata continuă să lupte cu atacatorii în comunităţile de frontieră la mai bine de 30 de ore de la asalt.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a avertizat pe locuitorii din Gaza să "plece acum", înainte ca forţele israeliene să transforme enclava într-o "insulă pustie"

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.