Cel mai înalt purtător de cuvânt al Forţelor de Apărare Israeliene, contraamiralul Daniel Hagari, a declarat că armata a ucis peste 400 de terorişti palestinieni în sudul Israelului şi în Fâşia Gaza şi a capturat alte zeci de persoane în timpul luptelor care au început sâmbătă, scrie Times of Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La această oră, există forţe care luptă în [kibbutzul] Kfar Aza, sunt percheziţii într-un număr mare de oraşe. Există forţe ale FDI în toate oraşele, nu există niciun oraş în care să nu fie prezentă o forţă a FDI”, a declarat Hagari într-o conferinţă de presă.

Hagari spune că misiunile FDI sunt de a evacua toţi locuitorii din oraşele de la graniţa cu Gaza, de a pune capăt luptelor pe teritoriul israelian, de a controla breşele din bariera de securitate şi de a continua loviturile împotriva siturilor teroriste din Fâşie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.