Starea de sănătate a premierului israelian Benjamin Netanyahu este "bună" în urma unei operaţii de montare a unui stimulator cardiac, a anunţat, duminică dimineaţă, Spitalul Sheba, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netanyahu a fost internat în spital în cursul nopţii pentru a i se implanta un stimulator cardiac la Centrul medical Sheba, în Tel Aviv. "El va rămâne sub supraveghere medicală în departamentul de cardiologie", a precizat spitalul într-un comunicat.

În urmă cu o săptămână, Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a părăsit acelaşi centru medical după o noapte de spitalizare în urma unor ameţeli.

Centrul a decis atunci să folosească un monitor Holter pentru a-i monitoriza ritmul cardiac în cadrul examinărilor cardiologice, potrivit profesorului Amit Segev, şeful departamentului de cardiologie de la spitalul Sheba.

Premierul israelian a fost spitalizat a doua zi după manifestaţii masive la Tel Aviv şi Ierusalim împotriva unei reforme judiciare propuse de guvernul său şi care divizează ţara de luni de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.