Un atacator înarmat cu un cuţit a rănit 9 persoane şi a ucis un bărbat în zona aglomerată a portului Jaffa din Tel Aviv, la aproximativ 15 minute de locul unde vicepreşedintele american Joe Biden era primit de fostul lider al Israelului Shimon Peres, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Servicul de ambulanţă din Tel Aviv a anunţat că patru persoane sunt internate cu răni destul de grave, în timp ce alţi cinci pacienţi sunt în stare stabilă. Un bărbat preluat de ambulanţă a decedat din cauza rănilor suferite.

Autorităţile israelite au anunţat că atacatorul, pe care au refuzat să-l identifice, a fost împuşcat mortal pe trotuarul din zona portului Jaffa.

”Un terorist, un rezident ilegal de undeva de prin eritoriile palestiniene, a venit aici în Jaffa şi a început să alerge pe trotuar, înjunghind pe oricine îi apărea în cale în mod nediscriminatoriu”, a comentat primarul Tel Aviv-ului, Ron Huldai.

Astfel de atacuri sunt destul de frecvente în Israel, atât din partea palestinienilor, cât şi de partea israeliţilor. Cel mai recent, trei palestinieni au fost ucişi după ce au atacat câţiva evrei.

Vicepreşedintele american Joe Biden a ajuns marţi în Israel pentru o vizită oficială de două zile. În timpul atacului, Biden era primit de către fostul preşedinte al Israelului Shimon Peres. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.