Premierul islandez Katrin Jakobsdottir a fost testată pozitiv pentru Covid-19, ea anunţând pe Facebook că a fost contaminată de membru al familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiul meu cel mic a fost testat pozitiv pentru Covid-19 pe 1 februarie. De atunci, un alt membru al căminului noastre a contractat virusul, aşa că nu a fost o mare surpriză când am fost testată pozitiv aseară”, a scris ea.

Şefa guvernului, în vârstă de 46 de ani, se va autoizola acasă timp de cel puţin cinci zile, în conformitate cu recomandările naţionale.

Naţiunea insulară a înregistrat în medie peste 2.000 de cazuri zilnice de Covid în ultimele patru zile, un record pentru această ţară. Cu toate acestea, numărul spitalizărilor a rămas stabil.

Cu o populaţie de 370.000 de locuitori, Islanda a înregistrat un total de 85.980 de cazuri şi 54 de decese legate de pandemia de Covid-19, potrivit ultimelor cifre publicate vineri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.