Autorităţile irlandeze au lansat marţi dimineaţă o operaţiune masivă de căutare, după ce un elicopter al pazei de coastă a dispărut de pe radare în largul Oceanului Atlantic. Patru persoane erau la bordul elicopterului dispărut, iar salvatorii au reuşit până în acest moment să recupereze o singură persoană, care este internată în stare critică, transmite The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operaţiunile de căutare se desfăşoară în largul comitatului Mayo, situat pe coasta vestică a Irlandei.

Reprezentanţii Pazei de Coastă au precizat că au pierdut în timpul nopţii contactul cu elicopterul, care efectua o misiune în largul coastelor din comitatul Mayo.

Elicopterul a dispărut de pe radare în timp ce acorda asistenţă unei alte echipe, implicată într-o intervenţie medicală pe un vas situat la aproximativ 240 de kilometri de insula Eagle.

Potrivit primelor informaţii, elicopterul a pierdut legătura cu turnul de control la doar zece kilometri de baza Blacksod.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.