Ministrul Apărării, Hossein Dehghan, a anunţat miercuri dimineaţă că armata iraniană a testat o nouă rachetă balistică, însă a insistat că acest exerciţiu nu reprezintă o încălcare a acordului nuclear semnat de marile puteri cu Teheran, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dehghan a explicat că ultimul test nu reprezintă nici o încălcare a rezoluţiei Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite.

”Ultimul test este în linie cu planurile noastre şi nu vom permite puterilor străine să intervină în problemele noastre de apărare” a declarat ministrul Dehghan.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Un oficial american a susţinut sâmbătă că armata iraniană a testat o rachetă balistică cu rază medie de acţiune, care a explodat în aer după 1.010 kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.