Organismul indian de reglementare a medicamentelor a aprobat vineri, pentru utilizare de urgenţă, vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford şi AstraZeneca, informează Reuters care citează două surse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un reprezentant al Central Drugs Standard Control Organisation (CDSCO) din India, ai cărei experţi s-au întâlnit pentru a doua oară săptămâna aceasta, a refuzat să comenteze.

Marea Britanie şi Argentina au autorizat deja vaccinul Oxford - AstraZeneca pentru utilizare generală de urgenţă.

India ia în considerare şi autorizarea vaccinurilor dezvoltate de Pfizer cu BioNTech şi cel al companiei indiene Bharat Biotech.

Cu peste 1,3 miliarde de locuitori, India a înregistrat peste 10,2 milioane de contaminări cu SARS-CoV-2 şi aproximativ 149.000 de decese asociate.

La nivel mondial, de la descoperirea noului coronavirus în decembrie 2019, în Wuhan (China), au fost înregistrate 83,5 milioane de cazuri şi 1,82 de milioane de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.