Un avion al companiei Virgin Atlantic a acroşat un alt avion, sâmbătă, pe aeroportul Heathrow, au anunţat autorităţile aviatice. Nu au fost raportaţi răniţi, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Virgin a declarat că avionul său Boeing 787-9 terminase un zbor şi nu avea pasageri la bord atunci când vârful aripii sale a atins un avion staţionar al British Airways în timp ce era remorcat de la un stand din Terminalul 3 al aeroportului.

"Am început o investigaţie completă şi amănunţită, iar echipele noastre de ingineri efectuează verificări de întreţinere a aeronavei, care pentru moment a fost scoasă din serviciu", a precizat Virgin într-un comunicat.

British Airways a declarat că şi inginerii se uită la avionul său.

Heathrow a precizat că nu au fost raportate cazuri de pasageri răniţi şi nu anticipează că va exista un impact continuu asupra operaţiunilor aeroportuare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.