Douăzeci şi cinci de cadavre au fost recuperate, iar alte nouă persoane sunt date dispărute, după incendiul produs la o ambarcaţiune în largul coastelor Californiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci persoane, membri ai echipajului, au reuşit să se salveze.

Ambarcaţiunea "Conception", cu o lungime de 22 de metri, amenajată pentru ieşiri în larg scufundărilor, s-a scufundat în timp ce pompierii încercau să stingă focul, a anunţat paza de coastă.

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, nava era "în întregime cuprinsă de flăcări", a subliniat, într-o conferinţă de presă, şeriful comitatului Santa Barbara, Bill Brown, însărcinat cu ancheta.

Distrusă de flăcări, "Conception" s-a scufundat la circa 20 de metri de fund, la numai 20 de metri de coasta insulei Santa Cruz, în largul portului său de origine, Santa Barbara. Acolo aruncase ancora, la adăpost într-un mic golf, pentru a petrece noaptea.

În total, 39 de persoane se aflau la bord, şase membri ai echipajului şi 33 de pasageri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.