Un depozit de petrol din districtul Kirovskii, regiunea estică separatistă Doneţk, controlată de forţele pro-ruse, a fost atacat de armata ucraineană şi incendiat în timpul nopţii, unul din rezervoare şi patru substaţii de transformare fiind avariate, a declarat şeful administraţiei regionale, Alexei Kulemezin, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe videoclipuri distribuite pe reţelele sociale au arătat incendiul izbucnit la depozitul din districtul Kirovskii.

”Drept urmare a bombardării districtului Kirovskii de către obuze ucrainene, un rezervor de la depozitul de petrol a fost avariat”, a declarat şeful administraţiei separatiste Doneţk, Alexei Kulemzin.

El a mai spus că patru substaţii de transformare au fost avariate.

Autorităţile ucrainene nu au comentat incidentul, dar incendiul este unul din o serie de incendii care au avut loc recent în depozitele de combustibil şi muniţie controlate de Rusia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.