Peste 400 de maşini au ars într-o localitate din estul Portugaliei, după ce un incendiu uriaş a izbucnit în parcarea unui festival de muzică. Maşinile au explodat "una după alta precum pop-corn-ul", a declarat un muzician prezent la festival, informează site-ul www.news.com.au.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, autorităţile au anunţat că 4.000 de oameni au fost evacuaţi din zonă şi că nu s-au înregistrat victime. Incendiul a distrus complet 422 de maşini aflate într-o parcare din Castelo de Vide (Portalegre), unde se desfăşura festivalul de muzică şi dans Andanças 2016.

FOTO: imgur.com
FOTO: imgur.com

"Maşinile au explodat una după alta precum pop-corn-ul", a declarat muzicianul Pedro Mestre pentru un post local de televiziune.

Întreaga zonă a fost acoperită rapid de un fum gros.

FOTO: imgur.com
FOTO: imgur.com

Un număr de 160 de pompieri, 42 de autospeciale şi patru aeronave au fost mobilizate la faţa locului pentru a stinge flăcările.

FOTO: imgur.com
FOTO: imgur.com
FOTO: imgur.com
FOTO: imgur.com

Peste 40.000 de persoane sunt aşteptate să participe până duminică la festivalul de dans Andanças 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.