Un incendiu a cuprins acoperişul clădirii în care se află restaurantele ”Cafe Puşkin” şi ”Turandot”, în centrul Moscovei, anunţă serviciile de urgenţă, relatează Tass.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În centru, clădirea de la numărul 26 de pe bulevardul Tverskoi a luat foc. În ea se află restaurantele Puşkin şi Tourandot”, declară o sursă agenţiei oficiale ruse de presă.

Restaurantul a fost evacuat, declară telefonic agenţiei acest oficial.

”Oameni au fugit în stradă (...). Sunt peste 100 de persoane în clădire”, declară el.

Pompieri au stins focare de incendiu sub cerul liber, pe clădire, anunţă serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

”La ora (locală) 18.15 (şi ora României), un incendiu a fost semnalat la numărul 26, pe bulevardul Tverskoi. A fost un incendiu sub cerul liber ăe acoperişul unei clădiri administrative cu trei etaje. Prin măsurile luate, arderea sub cerul liber, pe acoperiş, a fost eliminată”, anunţă ministerul.

Serviciile de urgenţă au anunţat la rândul lor că incendiul de pe acoperiş a fost stins.

”Incendiul a fost complet stins. nu există victime”, anunţă această sursă.

O porţiune a bulveradului Tverskoi de la Piaţa Nikiţki şi până la strada Tverskaia a fost închisă, din cauza incendiului, a anunţat într-o postare pe Telegram departamentul de Transport al Moscovei.

”Circulaţia pe bulevardul Tverskoi, din Piaţa Nikiţki la strada Tverskaia a fost blocată”, se arată în mesaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.