Numărul celor care au murit în urma incendiilor care au afectat zonele viticole din California a ajuns la 23, iar al celor daţi dispăruţi depăşeşte 600, în condiţiile în care doar în Sanoma 285 de persoane sunt căutate de autorităţi şi de cei apropiaţi, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii se luptă să stingă cele 22 de focare de incendii, însă acţiunea lor este îngreunată de vântul care intensifică focul.
 
Aproape 70.000 de hectare de teren, preponderent cultivate cu viţă de vie, au fost arse,  peste 3.500 de clădiri au fost distruse, iar bilanţul ar putea creşte.
 
Autorităţile au anunţat miercuri că aproape 8.000 de pompieri acţionează în regiune.
 
De asemenea, în intervenţii sunt folosite 550 de maşini de stingere a incendiilor, cel puţin 170 fiind aduse din alte state. Mai sunt implicate în operaţiuni 73 de elicoptere şi peste 30 de avioane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.