Alţi 89 de oameni au murit sâmbătă din cauza coronavirusului, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încă 89  de persoane au murit sâmbătă în China din cauza infectării cu coronavirus, bilanţul deceselor ajungând astfel la 813.

Numărul cazurilor confirmate a crescut la cel puţin 27.100 în provincia Hubei, iar la nivel global numărul este de peste 37.000 de îmbolnăviri.

Bilanţul celor ucişi de coronavirus l-a depăşit astfel pe acela al victimelor SARS, din 2003, când au murit 774 de persoane din întreaga lume.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că va trimite o echipă în China, care să facă investigaţii în legătură cu izbucnirea îmbolnăvirilor cu coronavirus.

De asemenea, Organizaţia a avertizat în legătură cu teoriile conspiraţiei care subminează răspunsul autorităţilor, precum şi la dezinformările care îngreunează munca celor implicaţi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.