Imagini cu vicepremierul belgian, ministrul Justiţiei Koen Geens, încercând să-şi pună o mască de protecţie au devenit virale şi au provocat reacţii pe reţelele sociale, din partea opozanţilor politici, dar şi din partea autoarei seriei Harry Potter, JK Rowling, care i-a luat apărarea. Rowling a distribuit înregistrarea video în care, din cauza sistemului de prindere, ministrul abia reuşeşte să îşi agaţe masca de urechi, aceasta ajungându-i întâi pe frunte, apoi pe ochi, iar abia într-un final, pe gură şi pe nas. Opozanţii politici au apreciat că imaginile sunt cea mai bună ilustrare a modului în care Guvernul a gestionat criza provocată de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am impresia că urechile mele sunt prea mari” a comentat ministrul, conform Le Soir.

The Brussels Time precizează că scena s-a petrecut în timpul vizitei făcute de Koen Geens la un atelier din provincia Brabant.

Unii politicieni nu au ezitat să comenteze imaginile, considerându-le ilustrarea perfectă a modului deficitar în care Guvernul a gestionat criza provocată de coronavirus, relatează The Brussels Time.

Cea care i-a luat apărarea ministrului a fost autoarea seriei Harry Potter, JK Rowling, care a distribuit imaginile, afirmând că nu ar putea să râdă de el, pentru că şi ea ar proceda la fel şi ar fi la fel de încurcată şi de neîndemânatică, mai ales dacă ar fi filmată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.