Poliţia din Hong Kong a anunţat că l-a arestat pe fostul soţ al lui Abby Choi, modelul şi influencer, după ce părţi din corpul dezmembrat al acesteia au fost descoperite într-o casă închiriată din nordul oraşului, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Choi, în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută miercuri, iar bucăţi din trupul ei au fost găsite vineri, alături de o maşină de tăiat carne, un fierăstrău electric şi îmbrăcăminte, într-o casă din cartierul Tai Po.

Superintendentul de poliţie, Alan Chung, a declarat într-o conferinţă de presă, sâmbătă, că fostul soţ al modelului a fost arestat în timp ce încerca să fugă pe un debarcader din Tung Chung, pe una dintre insulele din periferia oraşului, Lantau.

Fostul soţ, împreună cu fratele său şi părinţii săi – care au fost arestaţi vineri – sunt reţinuţi pentru audieri, în timp ce poliţia continuă căutarea părţilor rămase ale corpului lui Choi, a spus Chung.

Choi a fost dat dispărută miercuri, nefiind văzută de cu o zi înainte.

Poliţia a declarat că ancheta, inclusiv asupra cauzei morţii, continuă.

Peste 100 de membri ai poliţiei au fost trimişi să percheziţioneze cimitirul permanent chinez Tseung Kwan O sâmbătă, inclusiv o echipă de scufundări care a fost trimisă în apele din apropiere.

Ca model, Choi s-a bucurat de expunere internaţională şi a fost fotografiată la spectacolul Haute Couture Elie Saab Spring Summer 2023 din Paris, Franţa, chiar luna trecută. De asemenea, ea a apărut recent ca model de copertă digitală pentru revista de lux L’Officiel Monaco şi a participat la Săptămâna modei de la Paris din acest an.

Choi, care era cunoscută şi ca influencer în reţelele sociale, are aproape 100.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, care prezintă fotografii cu ea pozând cu diverse mărci de lux în locaţii de la Londra până la Paris şi Shanghai şi la bordul iahturilor din Hong Kong. În biografia ei, ea scrie că „se bucură de fiecare moment din viaţă”.

Choi avea un fiu şi o fiică cu fostul ei soţ, iar aceştia vor fi daţi în grija mamei modelului, a adăugat poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.