Democrata Hillary Clinton l-a devansat cu patru puncte procentuale pe republicanul Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, potrivit ultimului sondaj al postului de televiziune conservator Fox News, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clinton este creditată cu 48% din intenţiile de vot în scrutinul prezidenţial de marţi, în vreme ce 44% dintre alegători ar urma să voteze cu Donald Trump.

Anterior, Fox News vorbea despre un avans de 2 puncte procentuale pentru Hillary Clinton.

Urcarea în sondaje a prezidenţiabilei democrate ar putea să se datoreze noilor dezvăluiri din ancheta FBI privind serverul de e-mail privat al lui Hillary Clinton. Directorul FBI, James Comey, a recunoscut în urmă cu o zi că nu a descoperit nimic incriminant în e-mailurile fostului secretar de stat, care au fost descoperite pe dispozitivele electronice ale lui Anthony Weiner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.