Reprezentanţii Guvernului de la Berlin au transmis luni după-amiază condoleanţe familiilor persoanelor care şi-au pierdut viaţa în explozia ce a zguduit o garnutură de metrou din metropola Sankt Petersburg, se arată într-un mesaj postat de purtătorul de cuvânt guvernamental pe Twitter. De asemenea, mesaje similare au venit din partea Secretarului General al NATO, dar şi a ministrului britanic de Externe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt ştiri teribile din Sankt Petersburg: compasiunea noastră se îndreaptă spre toate persoanele afectate şi spre rudele acestora”, a scris Steffen Seibert.

De asemenea, o reacţie a venit şi din partea ministrului britanic de Externe.

”Sunt oripilat de ştirea cu privire la explozia din Sankt Petersburg. Simpatiile mele se îndreaptă spre victime şi spre familiile lor”, a anunţat Boris Johnson.

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, şi-a transmis cele mai adânci ”simpatii către cei afectaţi de explozia din Santk Petersburg”.

De asemenea, condoleanţe au venit şi dinspre ministerul polonez de Externe.

Autorităţile locale au confirmat că zece persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 25 au fost rănite în explozia de la metrou. Printre răniţi se numără inclusiv un copil din Sankt Petersburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.