Vitaly Bulyuk, prim-viceguvernatorul regiunii Herson, numit de Rusia, a fost implicat într-un incident rutier, au anunţat mass-media de stat rusă TASS şi canalul oficial Telegram al regiunilor ocupate, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Există rapoarte contradictorii cu privire la starea lui Bulyuk. 
 
TASS relatează, citându-l pe şeful Ministerului regional al Sănătăţii, Vadim Ilmiev, că Bulyuk a fost rănit într-o "explozie de maşină".
 
Ilmiev este citat spunând că "este rănit, starea lui este stabilă, de gravitate moderată. El se află într-una dintre instituţiile medicale din regiune". 
 
Cu toate acestea, canalul Telegram al regiunii ocupate Kherson raportează că Bulyuk "nu a fost rănit" şi că "în mod miraculos Vitaly Viktorivich nu a fost rănit". Viaţa sa nu este în pericol în acest moment". 
 
Canalul Telegram a raportat câteva detalii suplimentare despre incident, spunând că acesta a avut loc în oraşul Skadovsk şi că "un civil a fost ucis". Nu a fost imediat clar cine a fost victima. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.