Purtarea măştii în supermarketuri devine obligatorie începând de sâmbătă, în Grecia, atât pentru pentru clienţi, cât şi pentru personal, decizia fiind luată vineri seară, pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secretarul general al Comerţului şi Protecţiei Consumatorilor Panagiotis Stampoulidis a anunţat pe Twitter că decizia a fost luată de Comitetul Naţional pentru Protekarea Sănătăţii Publice, relatează keeptalkinggreece.com.

“Utilizarea măştilor în supermarketuri de către angajaţi şi clienţi este obligatorie”, a scris secretarul general.

Potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Dezvoltării, decizia a fost semnată vineri şi intră în vigoare de sâmbătă.

Grecia a înregistrat o creştere a numărului cazurilor de COVID-19 de la începutul acestei luni, nu doar din cauza turiştilor, ci şi ca urmare a relaxării în ceea ce priveşte măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus.

Numărul cazurilor de COVID-19 din Grecia a ajuns vineri, la 3.964, după ce au fost înregistrate alte 28 de îmbolnăviri, 16 fiind în rândul turiştilor. Vineri a fost consemnat şi un deces, bilanţul ridicându-se la 194.

 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.